top of page
Red and Gold Luxury Initial AR Fashion Logo_edited_edited.jpg

Bag Køkkenet

Jeg har altid vidst, at mad var mere end bare noget, vi spiser. Det er minder, håndværk og respekt for råvarerne. 
Min rejse begyndte allerede som 17 årig, hvor jeg fik læreplads som kok både på Kryb-i-Ly Kro og Falsled Kro. Det var en unik kombination, hvor jeg om vinteren stod med det klassiske danske køkken og selskaber, og om sommeren lærte det franske køkken at kende. Jeg blev kastet ind i en verden af smag, præcision og kvalitet – og jeg elskede det. Efter min kokkeuddannelse savnede jeg at komme tættere på gæsterne og lære mere om vin, så jeg uddannede mig som tjener på Hotel Kolding Fjord.

Seks år med hårdt arbejde, konkurrencer i ind- og udland, grin og slid senere
stod jeg med to uddannelser i hånden – og en kæmpe respekt for råvarer, sæson
og ordentlighed i madlavningen.


Mit arbejdsliv førte mig videre som restaurantchef, konferencekoordinator og eventmanager.
Jeg har stået for alt fra gourmetmiddage til store events, men uanset hvad har mit fundament altid været det samme nemlig glæden ved at skabe gode oplevelser - også omkring maden. 


Jeg håber, jeg må stå for jeres forplejning og oplevelser uanset, om det er ved middagsbordet en hverdag, eller når I skal fejre nogle af livets begivenheder. 

Bedste hilsner
Janne Bay

Ego billede.jpg

KØKKENET

© 2035 by The Cafe. Powered and secured by Wix

bottom of page